تبلیغات
بهداشت محیط زیست - تأثیر مصرف زنجبیل بر کاهش قند خون ناشتا و هموگلوبین A1Cدر بیماران دیابتی
زمین پاک و سالم=زندگی سالم
تأثیر مصرف زنجبیل بر کاهش قند خون ناشتا و هموگلوبین A1Cدر بیماران دیابتی
جمعه پنجم اردیبهشت 1393 ساعت ساعت 13 و 38 دقیقه و 28 ثانیه | نوشته ‌شده به دست سیدپور | ( نظرات )

تأثیر مصرف زنجبیل بر کاهش قند خون ناشتا و هموگلوبین A1Cدر بیماران دیابتی

 20 ژنوایه  2014 - مصرف کپسول  حاوی 1 گرم پودر زنجیبل 3 بار در روز به مدت 8 هفته سبب کاهش مقدار قند خون ناشتا و هموگلوبین A1Cدر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 گردید. محققین دانشگاه شهید صدوقی در یزد با ثبت نام از 88 فرد مبتلا به دیابت بصورت  تصادفی در گروه آزمایش و کنترل به نتایج فوق دست یافتند.

نتایج این تحقیق نشان می دهد مقدار  قند خون ناشتا در افرادی که از کپسولهای  حاوی زنجبیل استفاده می کردند به میزان  10.5درصد کاهش یافت . این در حالی است که در افرادی که از دارونما  استفاده می کردند مقدار قندخون ناشتا تا 21درصد افزایش یافت.

بهبود مقدار قند خون ناشتا همچنین سبب کاهش مقدار HbA1cمی شود. علاوه بر این اندازه گیری مقاومت به انسولین و حساسیت به انسولین بطور چشمگیری در گروه آزمایش  (کپسول زنجیبل) بهبود یافته بود.

بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 احتمالاً به مصرف زنجبیل به دلیل نگهداری آسان و ارزانی آن علاقه مند خواهند شد، اما باید به این نکته اشاره کرد که این  کار آزمایی تنها به مدت  8 هفته انجام شده است و تأثیرات  دراز مدت مصرف آن هنوز بررسی نشده است. چنانچه تصمیم گرفته اید مصرف زنجبیل را به عنوان بخشی ازبرنامه ی روزانه ی خود قرار دهید حتماً با پزشک معالج خود مشورت  کنید.

معجزه زنجبیل برای لاغری، دیابت و کاهش درد
 
معجزه زنجبیل برای لاغری، دیابت و کاهش درد
 گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است. 
به گزارش خبرگزاری آوا، زنجبیل در بهبود فرآیندهای داخل سلولی بسیار مؤثر است و بسیاری از بیماری ها را که به اختلال عملکرد سلولها بر اثر کمبود انرژی کافی به وجود می‌آیند، برطرف می کند. 
خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (بخصوص دندان درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه وزن هستند متعادل می‌شوند و افراد لاغر نیز متعادل می شوند)،ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است. 
این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی اکسیدان،ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی،ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده‌ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم های مفید معده‌ای برای هضم غذاها می‌شود. 
خواص دیگر زنجبیل  پایین آورنده کلسترول و تری گلیسرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان کننده آْسم،ام اس و آرتروز مفصلی عنوان کرد. 
مهمترین مکانیسم اثر زنجبیل  اصلاح فرایندهای سلولی است و اگر زنجبیل پودر شده خیلی مانده و کهنه باشد دیگر بو و خاصیت اصلی خود را نخواهد داشت پس باید زنجبیل را به صورت تازه تهیه و استفاده کنیم تا اثرات معجزه آسای آن را ببینیم.
زنجبیل را می توان در تمام خوراکی ها (چه به صورت گیاه و چه پودر) استفاده کرد گاهی هم به صورت دمجوش با خرما و عسل و گاهی هم به صورت شربت مصرف کرد.
اما زنجبیل در احادیث و روایات:
از امام رضا (ع) نقل شده است که هر کس بخواهد فراموشیش کم شود و دارای حافظه ای قوی شود، هر روز سه قطعه زنجبیل به عسل درآمیخته بخورد و با غذای خویش چیزی که با خردل تهیه شده نیز میل کند.
زنجبیل در قانون ابن سینا
زنجبیل (زنجفیل) رطوبتی زاید دارد که سبب زیاد شدن آب پشت می شود. گرمای زیاد دارد، ولی از آنجا که رطوبت زاید دارد در گرمی بخشی درنگ می کند. لیکن گرمی بخشی قوی و نیز نرم کننده- ملین- و بادشکن است. اگر زنجبیل را با عسل مربا سازند عسل قسمتی از رطوبت آن را برمی چیند و خشک تر می شود. هوش و حافظه را زیاد کند. رطوبت های اطراف سر و گلو را می زداید. خوردن یا در چشم کشیدن زنجبیل تیرگی چشم را که از رطوبت باشد علاج می کند. هاضم است و سرمای کبد و معده و رطوبت هایی که ناشی از خوردن میوه می باشد را برطرف می کند و پادزهر حشرات موذی است.
زنجبیل در الحاوی زکریای رازی
زنجبیل خاصیت گرم کننده دارد و خاصیت آن شبیه خاصیت مورچ/ فلفل می باشد. لیکن مانند فلفل بلافاصله پس از مصرف کردن گرم نمی کند زیرا به لطافت فلفل نمی باشد ولی گرمی آن دوام زیادی دارد و از سوی دیگر زنجبیل مرطوب است در حالی که فلفل خشک است. بنابراین دوام گرمی آن پس از مصرف در بدن بیشتر از فلفل است. غذا را هضم می کند. بادهای غلیظ به وجود آمده در روده ها و معده را حل می کند. شکم را نرم می سازد. برای انسدادهای به وجود آمده در جگر/کبد در اثر سرما و رطوبت بسیار سودمند می باشد. به صورت سرمه برای تاری دید به وجود آمده از رطوبت سودمند می باشد. مربای زنجبیل گرم و خشک است، زیرا ادعا شده است که عسل موجود در آن رطوبت آن را از بین برده است. مهیج جماع می باشد. گرمی معده و بدن را افزایش می دهد. غذا را هضم می کند و رطوبت تولید شده در معده بر اثر مصرف میوه ها مانند خربزه و غیره را کاهش می‌دهد. بلغم را خشک می نماید و برای موارد ضعف پیری و غلبة بلغم بر بدن سودمند می‌باشد.

می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
  -------------- ----------- -----------
صفحات
نویسندگان
برچسب ها
نظر سنجی
آیابرای نویسندگی و طراحی وتشکیل انجمن می توانید دست دوستی داده و با ماهمکاری کنید؟



دیگر موارد
تعداد مطالب :
تعداد نویسندگان :
آخرین بروز رسانی :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بازدید کل :
آخرین بازدید :

Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
 ------------------------------------------

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب

-------------------- -------------- --- تماس با ما ------------------------ ---------------------------
 ------------------------
weblogbartar.ir
weblogbartar.ir
------------------ -------------------------




------------------------------
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
------------------------------------
-------------------------------- ------------------------------- -----------------------------

بهداشت محیط زیست

-----------------------------

بهداشت محیط زیست

------------------------------ --------------------------------
--------------------------
--------------------------------- تماس با ما ------------------------